ИНСТИТУТТЫҢ КЕЛІСІМ-ШАРТ НЕГІЗІНДЕ

ҰСЫНАТЫН ҚЫЗМЕТТЕРІ

  • Ауылшаруашылық шикізатты, азық-түлік пен құрамажемді қайта өңдеу бойынша технологиясы

  • Тағам және құрамажем өнеркәсібі кәсіпорындары үшін микроағзалардың мәдениеттерін тарату

  • Қайта өңдеу өнеркәсібі мен биотехнологияға арналған микроағзалар мәдениетін сақтау

  • Биологиялық белсенді тағамдық және жемдік қоспалар

  • Ауыл шаруашылық жануарларына, құстарға және балықтарға арналған арнайы құрамажем өндірісі

  • Ауыл шаруашылық өнімдерін, соның ішінде шаруа және фермер қожалықтары үшін қайта өңдейтін кәсіпорындар бойынша технологиялық және қосалқы жабдықтар

  • Фаринографта ұнның сапасын анықтау

  • Шұбат өндіру технологиясын енгізу

  • Құрамажем мен тағам өнімдерін стандарттау және сертификаттау бойынша мемлекеттік және салалық стандарттар жобасы, техникалық регламенттер, әдістемелік құжаттар

  • Тәжірибелік-конструкторлық жұмыстар және қызметтер

  • Қайта өңдеу және тағам өнеркәсіптері, фермерлік және шаруа қожалықтары кәсіпорындарына консультативтік көмек көрсету, ғылыми жетістіктерді және білімді насихаттау және тарату